Avinash Chitaroe

Locatie: Diemen
Per direct beschikbaar: Ja
Uren direct beschikbaar: 40
Beschikbaarheid: 01-05-2015
Uren: -
Jaren werkervaring: 6
Markt: Accountancy,Finance
Functieniveau Accountancy: 2 - Controleleider
Functieniveau Finance: 4 - Controller
Projectervaring:
  • Verzorgen van maandafsluitingen/jaarafsluiting;
  • Opstellen en analyseren van  financiële rapportages (Afdelingsrapportage, Tussenrekening-rapportage en DNB-rapportage);
  • Uitvoeren jaarrekeningcontrole;
  • Uitvoeren van bijzondere opdrachten;
  • Fraude onderzoeken;
  • Sarbanes Oxley werkzaamheden (ISAE 3402) ;
  • AO/IB opdrachten.
Branchekennis algemeen: Profit
Branchekennis specifiek: Accountancy, Banken, Finance
Marktsegment: Groot internationaal, Groot nationaal
Kennisgebieden: Basel II, Basel III, COSO, Financiering, IFRS, ISA 3402, NV COS, RJ, Sox, Strategie, Titel 9 BW2, US GAAP, Verander- en implementatiemanagement
Automatiseringskennis: CODA, Exact, Mac, MS Office, Navision
Auditpakketten: Caseware, E-audit, Overig
Talen: Engels geschrift, Engels woord, Nederlands geschrift, Nederlands woord

In 2008 heeft Avinash Chitaroe stage gelopen bij KPMG N.V. op de afdeling Audit Financial Services, te Amstelveen. Zijn taken waren: het analyseren/ beoordelen van de administratieve organisatie binnen een ondernemingen en het controleren van jaarrekeningen op juistheid en volledigheid. In 2009 heeft hij hier ook zijn scriptie geschreven met het onderwerp: ‘maatregelen tegen frauduleuze ABC-transacties’. Hierna is hij aan de slag gegaan als conroller bij SNS Asset Management N.V. en SNS Beleggingsbeheer B.V.  op de afdeling controlling. In 2014 is gaan Avinash gaan werken bij REAAL te Utrecht. Eerst als Project medewerker AO/IB Solvency II op de afdeling Group Finance Externe Verslaggeving en daarna als auditor op de afdeling Group Audit, te Utrecht.

Avinash is sinds 2014 aangesloten bij de TIC Community. Avinash heeft onder andere interim opdrachten gehad bij Mazars Mazars Paardekooper Hoffman Apeldoorn.

Avinash Chitaroe is een gedreven en ondernemende persoon die van uitdagende werkzaamheden houdt. Avinash wil een bijdrage leveren aan het opzetten en verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft Avinash Chitaroe affiniteit met accountancy/controller gerelateerde werkzaamheden en is hij in staat zowel individueel als in teamverband goed te functioneren. Bovendien past gevarieerd werk, waarin zijn verantwoordelijkheidsgevoel en inzicht goed tot hun recht komen, goed bij hem.

Op het gebied van control en accountancy beschikt Avinash over een ruime kennis en ervaring op het gebied van financial control, waaronder: verslaggeving en rapportageprocessen, ontwikkelen en onderhouden van internal control frameworks, administratieve organisatie en interne beheersing (AO/IB), managementinformatie, procesoptimalisatie en risicoanalyses.

Contact deze professional via The Independence Company:

hsikkema@tic.nl
038 337 45 25
06 43 39 39 20

Opdracht overzicht van professional.
Opdrachtgevers overzicht van professional.
Referentie overzicht van professional.

Terug

The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet