The Independence Company zoekt voor haar eigen organisatie een: Accountmanager met commerciële affiniteit!

26 april 2017

The Independence Company (TIC) is een uniek slagvaardig bedrijf gespecialiseerd in het ontzorgen en begeleiden van zelfstandige registeraccountants (RA). TIC ondersteunt ze bijvoorbeeld bij coaching van hun carrière, opdrachten vinden, facturatie, permanente opleiding en deelname aan ondernemersinitiatieven. Kortom, TIC regelt zo veel mogelijk noodzakelijke randzaken. De zelfstandige RA kan zich helemaal concentreren op zijn werk.

De Accountmanager die we zoeken verzorgt de dagelijkse gang van zaken, samen met het management. Zijn voorganger pakt binnenkort zijn masterstudie op. Je houdt je bezig met de contacten met de RA-professionals, met coaching-gesprekken, contacten met bestaande en potentiele opdrachtgevers, het aansturen en meedenken over interne werkprocessen en het bedenken van nieuwe commerciële initiatieven voor de zelfstandige RA.

De Accountmanager geniet veel vrijheid om zijn of haar werk uit te voeren, initiatieven te bedenken en creativiteit in te zetten ten behoeve van de RA-professionals, de onderneming en zichzelf. Het is dan ook een ideale omgeving voor een commerciële en ambitieuze starter of doorstarter om veel relevante ervaring op te doen.

TIC geeft ook ruimte voor kandidaten met een wat bijzonder profiel, die wel vanuit het mooie Zwolle willen werken. Bijvoorbeeld een intelligente ‘rijpe’ starter die nu de juiste weg wil inslaan, maar ook meer gewoon. Iemand met liefst tenminste 2 jaar werkervaring, een prettig mens met de ambitie om zichzelf tot een hoogwaardig professional te ontwikkelen. Iemand die:

  • gedreven wordt door duurzame relaties en commercieel succes;
  • verhoudingen op waarde kan inschatten en open staat zich hierin te ontwikkelen;
  • niet bang is om direct contact met stakeholders te hebben en beseft dat men al doende leert;
  • integriteit hoog in het vaandel heeft staan;
  • flexibel met stressvolle situaties kan omgaan;
  • floreert in een omgeving met veel vrijheid en commerciële kansen ziet waar anderen deze niet zien;
  • tenminste een HBO denk- en werkniveau heeft.

Condities: Je kunt per direct aan de slag, waarbij we afspraken maken over een inwerkperiode. De beloning en de arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en marktconform.

Start: zo spoedig mogelijk.

Zie jij jezelf in deze veelzijdige rol en omgeving tot bloei komen? Herken jij jezelf in de profielschets? Aarzel dan niet op contact op te nemen met Harmen Sikkema. Schrijf een originele en scherpe motivatie en stuur het naar hsikkema@tic.nl. We zien jouw brief graag tegemoet!

Ken je een potentiële kandidaat? Stuur dit bericht dan gerust door.

Informatie en contact: hsikkema@tic.nl of 06 433 939 20 of via TIC 038-3374525.Terug naar vorige pagina
The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet