Auteur foto

Voorstel vaktechnische bijeenkomsten 2019

14 maart 2019

Beste professionals,

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding voor een aantrekkelijk vaktechnisch programma voor 2019. In beginsel willen we vasthouden aan de donderdag maar wij horen ook voorstellen voor een andere dag, de woensdag. Graag horen we zo snel mogelijk van jullie wat jullie voorkeur heeft.
Het voorstel ziet er nu als volgt uit:

LET OP: Meld je graag z.s.m. aan voor de sessie van 6 september omdat we dit in samenwerking uitvoeren. Dit betreft een verplicht onderwerp

Mei, wk x          Basics IT in de controle van de jaarrekening   2 + 2/3 PE
Het idee is dat we een e-learning afronden met een gezamenlijke sessie indien mogelijk bij Kriton zodat we ook hun nieuwe accommodatie kunnen bekijken.
Als data-analist proberen we ook of Jan Borger hier een bijdrage aan kan leveren.

6 Sept          Verplicht onderwerp Frauderisicofactoren voor accountants in business  6 PE
Dit betreft het verplichte onderwerp voor accountants. Deze sessie doen wij weer gezamenlijk met onze partner ISA Group. Nadere informatie volgt nog.

Okt, wk x       Succesvol presenteren volgens de TED-principes  4 PE
Wat TED-presentaties onderscheidt van de meeste dertien-in-een-dozijn zakelijke presentaties is, onder meer, de nadruk op storytelling en het gebruik van visuals (foto’s, video’s) ter ondersteuning van wat gezegd wordt. Deze elementen lenen zich ook uitstekend voor zakelijke presentaties. Presentaties die onthouden worden, die impact hebben.

Na deze classroom training kun je deze principes met meer vertrouwen en enthousiasme presenteren waardoor je meer impact zult hebben.
Nadere informatie volgt nog.

Alternatief:

Okt, wk x       Agile/Scrum (vervolg op de sessie van 2018)  4 PE
Er bestaat ook een mogelijkheid om een verdieping te geven aan de sessie die wij in 2018 hebben gerealiseerd over Agile/Scrum. Het idee is om een brug te slaan naar het mastership in Agile en Scrum, waarbij we dezelfde ervaren spreker willen uitnodigen als de vorige keer, want hij beviel uitstekend.
Dit onderwerp wordt veel gevraagd bij de inzet van professionals bij niet accountants gebonden opdrachten.

 

Dec, wk 2       Actualia belastingen en fiscaliteit  4 PE
Bij deze training worden interessante onderwerpen besproken zoals fiscaal ondernemerschap (inclusief ZZP), dividendbelasting, acquisitiestructuren en renteaftrek (management participatie)

Ook worden de actualiteiten voor 2020 behandeld.Terug naar vorige pagina
The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet