Het TIC Certificaat ®

Het aantal registeraccountants dat werkt als zelfstandig ondernemer neemt fors toe. Daardoor wordt het steeds belangrijker om kwaliteit te herkennen. Om u daarbij te helpen, heeft The Independence Company (TIC) het zogenaamde TIC Certificaat ® ontwikkeld inclusief het bijbehorende Programma van eisen TIC Certificaat ®.

Het TIC Certificaat ® en het bijbehorende Programma van eisen TIC Certificaat ® verklaart u hoe de kwaliteit van uw TIC registeraccountant wordt gewaarborgd. Het geeft u inzage in de toegepaste selectieprocedure van de professional, diens ontwikkeling en de dienstverlening achter deze zelfstandig ondernemer. Bovendien geeft het een overzicht van de gedragscode die geldt voor alle registeraccountants. Het logo ‘TIC Certificaat’ symboliseert de kwaliteit van uw TIC registeraccountant. Zo geeft TIC bewezen kwaliteit een herkenbaar gezicht.

In de rechterkolom treft u het logo van het TIC Certificaat ® aan en het bijbehorende Programma van eisen TIC Certificaat ®.

Als u wilt weten welke TIC Professionals in het bezit zijn van het TIC Certificaat ® kunt u het Register TIC Certificaat ® raadplegen door op de link in de rechterkolom te klikken.

The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet