Kennispartners

Rabobank

Rabobank

Rabobank IJsseldelta is partner van TIC. TIC heeft gekozen voor Rabobank omdat de bank de bijzondere waarde van het concept van TIC voor een (startende) ZZP'er én hun Opdrachtgevers herkent. Het tijdig herkennen van veranderingen en die omzetten naar nieuwe innovatieve businessconcepten is een marktbenadering die overeenkomt met die van TIC.

Paul Verhoef, Directeur Bedrijven:

‘Wij zijn overtuigd van de kracht en mogelijkheden van het TIC-concept. Het is doordacht en biedt volop kansen voor ondernemende professionals en de organisaties die gebruik maken van hun diensten. Wij ervaren de organisatie en mensen van TIC als betrouwbaar en transparant. De kwaliteit van TIC sluit daarom aan bij die van de Rabobank.'

Klik op de website Rabobank IJsseldelta voor meer informatie over de dienstverlening van Rabobank voor bedrijven.

Kriton

Kriton

Kriton is partner van TIC. 

Kriton heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen voor accountants, auditors en finance professionals.

Kriton verzorgt  speciaal voor TIC ontwikkelde vaktechnische trainingen aan de bij TIC aangesloten TIC Professionals en geïnteresseerde externe professionals. Daarnaast ondersteunt Kriton TIC en de bij haar aangesloten TIC Professionals bij complexe vaktechnische vraagstukken.

TIC heeft gekozen voor Kriton op basis van haar persoonlijke en kwalitatief hoogwaarderige dienstverlening.

Pieter Mansvelder en Hielke Jensma, directie Kriton

"Naast het TIC-concept zelf, spreken de kernwaarden van TIC ons erg aan: het leveren van kwaliteit en het geven van oprechte aandacht aan de opdrachtgever. Deze benaderingswijze komt overeen met de wijze waarop Kriton werkt. Vandaar onze prettige samenwerking met TIC en de TIC-professionals."

Voor meer informatie over Kriton wordt verwezen naar de website van Kriton.

Insite Advies

Insite Advies

The Independence Company (TIC) en Insite Advies en zijn een samenwerkingsverband aangegaan.

Insite Advies is een jonge, onafhankelijke adviesorganisatie die zich richt op het uitvoeren van werkzaamheden op het grensvlak organisatie, informatietechnologie en financiën.

Insite Advies geeft praktische adviezen en oplossingen die passen binnen een organisatie en die technisch realiseerbaar en begrijpelijk zijn. Een nuchtere aanpak staat voorop: geen theoretische beschouwingen en verhalen maar concrete adviezen waarbij ook indien gewenst de realisatie wordt gedaan. Deze aanpak, in combinatie met de ervaring die Insite Advies en TIC beiden hebben, zijn redenen om deze samenwerking aan te gaan. Het doel is om samen klanten zeer hoogwaardige IT en audit gerelateerde financiële kennis en ervaring te bieden.

Erik Rutkens, directeur Insite Advies

"Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de professionals van TIC. Zij bieden opdrachtgevers kwalitatief prima ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van finance & control. Wij ervaren de organisatie en mensen van TIC als betrouwbaar en transparant. De kwaliteit van TIC sluit daarom aan bij die van Insite Advies."

Voor meer informatie over Kriton wordt verwezen naar de website van Insite Advies.

Nysingh

Nysingh

Nysingh advocaten–notarissen is kennispartner van TIC. TIC heeft gekozen voor Nysingh omdat dit kantoor algemeen bekend staat om de combinatie van hoogwaardige vakkennis, betrouwbaarheid en gedegenheid. Deze kernwaarden sluiten prima aan bij die van TIC.

Mr. Jan-Paul van Barneveld, advocaat bij Nysingh:

‘Door mijn advieswerk voor TIC heb ik enigszins achter de schermen van deze organisatie kunnen kijken. Wat ik constateer is dat TIC in korte tijd een professionele organisatie heeft neergezet. Kwaliteit en redelijkheid staan duidelijk voorop. Men wil geen eenzijdige contracten, maar houdt duidelijk rekening met de belangen van zowel Opdrachtgevers als Professionals. De mensen van TIC met wie ik nauw heb samengewerkt, waren naast zeer professioneel, ook vriendelijk en maatschappelijk betrokken. Dit zijn waarden die goed aansluiten bij die van Nysingh en mij persoonlijk.'

Nysingh advocaten-notarissen is een vooraanstaand kantoor met vestigingen in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle. Voor een volledig beeld van de dienstverlening van dit kantoor klik je op www.nysingh.nl.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is partner van TIC. Speciaal voor TIC en haar TIC Professionals heeft Nationale Nederlanden een uniek arrangement samengesteld wat  toegesneden is op de verschillende hoedanigheden waarin TIC Professionals functioneren.

Op het ene moment kan een TIC Professional namelijk als openbaar accountant voor een accountantskantoor werken. Op een ander moment werkt hij/zij als accountant in business in de positie van controller of financieel expert rechtstreeks voor opdrachtgevers.  De andere kant van de tafel dus.  De TIC Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voorziet hierin.

Vraag je verzekeringsadviseur voor meer informatie over de dienstverlening van Nationale Nederlanden voor ondernemers.

The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet