Het TIC Certificaat ®

Het aantal registeraccountants dat werkt als zelfstandig ondernemer neemt fors toe. Daardoor wordt het steeds belangrijker om kwaliteit te herkennen. Om opdrachtgevers daarbij te helpen, heeft The Independence Company (TIC) het zogenaamde TIC Certificaat ® ontwikkeld inclusief het bijbehorende Programma van eisen TIC Certificaat ®.

Het TIC Certificaat ® en het bijbehorende Programma van eisen TIC Certificaat ® verklaart hoe de kwaliteit van een TIC registeraccountant wordt gewaarborgd. Het geeft inzage in de toegepaste selectieprocedure van de professional, diens ontwikkeling en de dienstverlening achter deze zelfstandig ondernemer. Bovendien geeft het een overzicht van de gedragscode die geldt voor alle registeraccountants. Het logo ‘TIC Certificaat ®’ symboliseert de kwaliteit van de TIC registeraccountant. Zo geeft TIC bewezen kwaliteit een herkenbaar gezicht.

In de rechterkolom treft u het logo van het TIC Certificaat ® aan en het bijbehorende Programma van eisen TIC Certificaat ®.

Als je wilt weten welke TIC Professional in het bezit is van het TIC Certificaat ® kun je het Register TIC Certificaat ® raadplegen door op de link in de rechterkolom te klikken.

The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet