TIC voor werknemers

TIC Associate

Ben je momenteel werkzaam bij één van de Big 4 kantoren in de accountantspraktijk en ben je RA of daarvoor studerend, dan is aansluiting als associate bij The Independence Company een logische vervolgstap.

Je gaat in beginsel op voor een traject van circa 3 jaar waarin je zowel accountancy werk als audit related werk gaat uitvoeren. Je wordt begeleid op de gebieden van acquisitie, marketing, vaktechniek, counseling, je backoffice (contracten, administratie, facturering) en waar nodig evaluatie van je functioneren en vervanging bij afwezigheid.
Mocht het niet bevallen dan is er na 6 maanden een evaluatie moment, waarbij je desgewenst zonder enige verplichting alsnog een andere weg in kunt slaan.

In de loop van de ‘opleidings’- periode ontwikkel je je van een uitstekend controleur tot een veelzijdig financial professional, werkend onder de naam van het collectief, The Independence Company. Dit vormt al sedert meer dan 5 jaar de basis van onze formule.

Vele collega’s gingen jou voor en kijken terug op een hele interessante en leerrijke periode. Ook financieel konden steeds flinke stappen worden gezet.

Na deze periode kunnen diverse richtingen worden ingeslagen. Dat loopt van financieel directeur of controller tot participant in een adviesbureau of tot senior associate bij TIC.

Aansluitingsvarianten

Klik hier voor een totaaloverzicht van de verschillende manieren waarop jij je bij TIC kunt aansluiten!

The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet