TIC voor zelfstandigen

 TIC Geaccrediteerde

In de praktijk is gebleken dat er ook accountants zijn die sterk hechten aan absolute onafhankelijkheid. Zij hechten er aan om hun bedrijf zo zelfstandig mogelijk en onder eigen naam in de markt te zetten.

Om hen toch de mogelijkheid te geven om gebruik te maken van het kwaliteitskeurmerk TIC is er de mogelijkheid om je te laten accrediteren. Als je aan een aantal voorwaarden voldoet, waaronder de deelname aan het vaktechnische programma van TIC, wordt je geaccrediteerd.

Je behoudt dan je zelfstandigheid naar buiten, maar wordt wel ‘Powered by TIC’. Dit betekent ook dat je een eerste recht op inschrijving van opdrachten krijgt en toegang krijgt tot diverse schaalvoordelen. Bovendien kun je eigen opdrachten, onder condities die je zelf vaststelt, onder de aandacht brengen van collega’s in de community. 

Daarnaast kun je tegen extra betaling enkele aanvullende diensten inkopen, zoals boekhouding, Back Office en secretariele ondersteuning.

TIC Senior Associate

Als senior associate bij de The Independence Company bouw je daarnaast mee aan de ontwikkeling van de gehele groep. Vaak door je te richten op een specifieke markt of een specifiek kennisgebied. Afhankelijk van de omstandigheden werk je met enkele collega’s aan oplossingen voor klanten. Daarbij kun je gebruik maken van de mogelijkheden van leverage op grotere opdrachten. Binnen de groep ontwikkel je bovendien je eigen klantennetwerk.

Ook help je om The Independence Company op de kaart te zetten als kennisorganisatie.

Ook zijn er tools zoals de Indepscan om bij te dragen aan je profilering. Daarnaast wordt je ontzorgt op een manier en in een mate zoals je dat zelf wilt. The Independence Company heeft daartoe een breed pakket aan ‘a la carte’ mogelijkheden, naast het basispakket.

Behalve voor de doorgegroeide associates is deze vorm van aansluiting ook interessant voor zelfstandig werkende accountants die het belang van het collectief inzien.  

Aansluitingsvarianten

Klik hier voor een totaaloverzicht van de verschillende manieren waarop jij je bij TIC kunt aansluiten!

The Independence Company

| 038 - 3374525
Burgemeester van Roijensingel 2 | 8011 CS Zwolle
Koninginnegracht 8 | 2514 AA Den Haag

Login intranet